Despre Fast Metal

Cine suntem?

SENDONE activeaza pe piata metalului inca din 2007.Sendone a fost infiintata in scopul producerii si comercializarii elementelor din fier forjat.

La inceput firma a produs si distribuit profile si elemente din fier forjat intr-un singur magazin,ulterior infiintand si alte magazine in zona de sud est a tarii.

Scopul nostru este de a furniza clientiilor o gama larga de elemente din fier forjat ,profile si accesorii pentru a putea confectiona: porti, garduri, balustrade, balcoane sau decoratiuni din fier forjat.

Odata cu trecerea anilor am diversificat gama  de produse vandute  de firma prin introducerea,a noi produse :tabla decupata in plasma,profile drepte,panouri sandwich,structuri modulare si diverse elemente de mobilier din fier sau tabla decupata.

Clientul si satisfactia acestuia este motivatia noastra de a merge mai departe.Pentru aceasta zilnic construim relatii de durata prin abordarea individuala a fiecarui client.Construim alaturi de clienti zilnic, cu ajutorul consultantilor nostri cu vasta experienta in domeniu!

De ce sa ne alegi?

Avem experienta pe piata metalului din 2007, astfel va putem oferi cea mai buna consultanta in domeniu.Misiunea noastra este sa oferim o gama de produse inovatoare pentru curtea si gradina dumneavoastra.Acum va prezentam cele mai noi produse FastMetal!

Pentru detalii si comenzi

Ne puteti scrie pe whatsapp sau apelati unul din numerele de telefon afisate.

Puncte de Ridicare Materiale