Intrebari frecvente

Vezi intrebarile frecvente de la clientii nostri

Toate structurile metalice pe care le vindem, sunt confectionate  din tevi rectangulare cu grosime de 2 sau 3 mm.

Pergola se monteaza foarte usor la suruburi,fara sudura si fara meserias.

Toate produsele sunt grunduite din fabrica,ulterior clientul le poate personaliza cu ce culoare doreste.

In magazinele noastre din Rm Sarat,Buzau,Focsani,Ploiesti si Slobozia veti gasi o gama variata de vopseluri speciale pentru metal.

Toate structurile modulare vandute de FastMetal,sunt alcatuite din tronsoane de 1,5 metri lungime pana la 24 metri sau chiar mai mult, cu inaltime de 2.2,5,sau 3 metri.Preturile variaza in functie de alegerea fiecarui client.

Comenzile se pot face doar telefonic,pentru a putea stabili impreuna cu consultantul de vanzari,toate detaliile comenzii.

Se pot livra gratuit prin magazine Sendone din Rm Sarat,Buzau,Focsani,Ploiesti si Slobozia.Deasemeni putem livra oriunde in tara, contra cost prin curier rapid.

La momentul plasarii comenzii se intocmeste o factura de avans care reprezinta 40% din totalul de plata,iar diferenta se va achita la momentul primirii produselor.

FastMetal vinde doar structura metalica,clientii o pot acoperi cu folie de umbrire,policarbonat,tabla ondulata sau isi pot face un tunel de verdeata cu plante cataratoare.

Termenul de livrare al produselor este intotdeauna comunicat inainte de achitarea  in avans a marfurilor.Aceasta poate varia de la 6 la 14 zile lucratoare in functie de cantitate.

Pentru detalii si comenzi

Ne puteti scrie pe whatsapp sau apelati unul din numerele de telefon afisate.

Puncte de Ridicare Materiale