Vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.fastmetal.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. La fiecare utilizare sa cititi cu atentie informatiile afisate, deoarece pot aparea modificari, iar utilizarea site-ului implica acceptarea acestor modificari.

Datorita politicii noastre de transparenta, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile.

Fastmetal.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare in prealabil sau precizare a motivelor. Sendone.ro isi rezerva dreptul de a corecta orice eventuala eroare sau omisiune in afisare care poate interveni datorita unor greseli umane sau de software. Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Site-ul www.fastmetal.ro este proprietatea SENDONE SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SENDONE SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.fastmetal.ro reprezinta acordul dumneavoastra privitor la termenii si conditiile inscrise pe acest site.

1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SENDONE SRL respecta legile in vigoare privitoare la confidentialitatea datelor si garanteaza folosirea datelor oferite de utilizatori sai doar in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea si procesarea comenzilor, stabilirea contactului cu clientii, pentru informatii despre oferte).

SENDONE SRL nu incurajeaza spamul.

Sendone.ro nu furnizeaza, nu ofera, nu face schimb cu terti datele oferite de clienti sai, decat cu acordul explicit al acestora. fastmetal.ro nu face publice datele furnizate de clientii sai. La solicitarea scrisa (e-mail, fax) sau telefonica a clientilor, datele furnizate sunt sterse din baza noastra de date.

Sendone.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile pierdute ca urmare a unor erori sau eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau a actiunilor unor terte persoane.

Sendone.ro isi reverva dreptul de a-si selecta clientii si sa refuze colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat sau au in baza noastra de date comenzi anulate succesiv, facturi neachitate sau intarziate, livrari refuzate.

2. POLITICA DE RETUR

– Pentru detalii, ne puteti contacta la :

Tel: 0768 195 315 sau 0764 477 523

-La adresa de mail comenzi@sendone.ro

IMPORTANT:

PENTRU COLETE DETERIORATE SAU CARE NU AU FOST LIVRATE CORESPUNZATOR, NU NE ASUMAM RASPUNDEREA.

Returul se asigura pentru:

– produse livrate incomplet sau sunt defecte ta caror stare a fost sesizata pe awb-ul de transport.Formularele de retur completate fara a avea, in prealabil completat acesta sectiune, nu sunt luate in considerare. Formularul de retur se completeaza in termen de 24 de ore de la receptia marfii. Orice formular completat dupa acest termen, nu mai este luat in considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, sau la punctul de lucru din Ramnicu Sarat. In cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator.

Produsele returnate trebuie să  fie complete,altfel returul nu este acceptat.

Acest serviciu nu se aplica resellerilor care achizitioneaza produse din oferta fastmetal.ro

In cazurile in care produsele returnate la sediul firmei noastre prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa,  ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a avea in prealabil avizul in care se mentioneaza motivul refuzului si numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

  1. Completeaza formularul de retur  cu defectul sesizat si cere o copie curierului/transportatorului pentru a fi trimis impreuna cu formularul de retur pe adresa de e-mail: comenzi@fastmetal.ro;
  2. Completeaza FORMULARUL DE RETUR (aici) si trimite-l pe e-mail comenzi@fastmetal.ro in vederea returnarii produsului achizitionat.
  3. Dupa trimiterea formularului si confirmarea primirii formularului de catre un operator al fastmetal.ro, se va emite un numar de retur. Acest numar se va mentiona pe documentul de transport a curierului care va ridica coletul.
  4. Ridicare coletului de catre curier se face in maxim 2 zile lucratoare in baza unui aviz telefonic prin care veti comunica ora de preluare a coletului.
  5. ATENTIE LA EXPEDIERE:

-sa aveti numarul de retur comunicat de unul dintre operatorii fastmetal.ro pentru a-l trece pe documentul de transport;

-sa atasati in mod obligatoriu copia dupa factura si originalul acesteia;

-sa aplicati o eticheta care sa contine urmatoarele informatii:

Expeditor:   ……………(numele si prenumele dumneavoastra/numele societatii)

Adresa: Str. ………….., Nr….., Oras………, Judet…………..

Destinatar: S.C. SENDONE S.R.L.

Adresa: DN2, Sos. Focsani, Nr. 384 (Iesire Rm Sarat – Focsani, Km 4), localitatea Ramnicu Sarat, judetul Buzau

Numar Retur: ………..

Cumparatorul poate opta pentru una dintre optiunile de mai jos:

1)      Produsele RETURNATE se pot inlocui in termen de 10 zile, in functie de disponibilitate;

2)      Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs;

3)      Retur bani in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre fastmetal.ro, in contul indicat la completarea formularului.

Pentru comenzile achitate in avans, returul banilor se face in termen de maxim 30 zile, in contul din formularul de retur trimis de client.

 

3. MODALITATI DE LIVRARE

–          Livrarile se fac de luni pana vineri, intre orele 8:00-19:00;

–          Conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al fastmetal.ro;

–          Produsele comandate se livreaza utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare si receptie.

–          Livrarea se face prin firme specializate de curierat sau transportatori:

  1. a)      la adresa/santierul dumneavoastra.
  2. b)     GRATUIT prin magazinele SENDONE deschise in Ramnicu-Sarat, Buzau, Focsani, Ploiesti si Slobozia.

 

–          Termenul de livrare: minim 24 de ore, maxim 30 zile de la confirmarea comenzii.

Termenul de livrare este influentat de disponibilitatiatea in stoc a produselor.

IMPORTANT

Daca la solicitarea clientului se modifica comanda dupa ce aceasta a fost validata de un operator fastmetal.ro si confirmata de client, diferenta de valoare va fi achitata de client.

– In cazul in care se renunta la comanda in termen de 1 (una) ora de la plasarea comenzii, fara ca aceasta sa fie confirmata de un operator fastmetal.ro, nu se percepe nicio penalitate. Daca se renunta la comanda dupa confirmarea acesteia, avansul nu se restituie, fiind considerat plati daune interese pentru prejudiciile cauzate nouă.

– Comanda se va livra printr-un curier/transportator agreat sau se va ridica de la punctul de lucru doar după achitarea integrală a facturii;

 

4. MODALITATEA DE PLATA

 

ORDIN DE PLATA

– doar in baza facturii de avans emise, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari. In cazul produselor livrate la domiciliul clientului sau pe santier, plata facturii se va face integral, prin ordin de plata.

Pentru conturile in EURO, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb BNR din ziua facturarii.

 

.Nota:

Orice comisioane in legatura cu tranzactiile efectuate prin banca (card, ordin de plata s.a.) pot fi instituite exclusiv de banca dvs. pe baza contractelor de card, cont curent s.a.

Neplata in termen de 24 ore a facturii de avans, da dreptul fastmetal.RO de a refuza livrarea materialelor comandate si confirmate. In acest caz, avansul nu se restituie fiind considerat plati daune interese pentru prejudiciile cauzate nouă.