De ce sa amenajezi in gradina casei tale o Pergola?

Sezonul cald se apropie si ce poate fi mai relaxant, decat o zi pe terasa casei tale sub o pergola acoperita cu frunze sau flori? Chiar daca nu ai o curte foarte mare,  poate fi montata in orice zona a curtii tale, fiind si foarte practica. 

Ce este Pergola?

Cuvantul Pergola provine din limba latina, fiind un element de decor nelipsit din gradina familiilor romane, bogate. Pergola reprezinta un culoar format din coloane intre gradina si casa, ce poate fi acoperita in totalitate sau partial cu diferite materiale. Rolul principal este acela  de: Umbrire.

In vremurile moderne, acest produs a luat diferite intrebuintari. Pe langa aspectul estetic si infrumusetarea gradinii, aceasta iti poate proteja si masina de intemperiile atmosferice sau de razele soarelui.

 • Daca iti doresti o pergola care sa iti protejeze masina in orice anotimp, poti alege ca structura acesteia sa fie din metal, asamblata la suruburi, acoperita cu tabla cutata sau cu policarbonat fumuriu.

 • Daca iti doresti o curte frumoasa, asemeni celor de pe vremea romanilor, in care sa inspiri aer proaspat poti monta o pergola metalica acoperita cu vita de vie, iedera sau de ce nu flori de sezon 🙂

 • Daca iti place sa gradinaresti, poti face chiar un Solar pentru legume. Structura sa fie metalica, astfel incat  vantul sa nu il distruga. Aceasta structura poate fi acoperita cu policarbonat rezistent la radiatiile UV sau cu o folie speciala.

De ce sa alegi o pergola din structura metalica care sa fie asamblata cu suruburi?

In prezent, exista diferite tipuri de pergole. Cea mai practica varianta este cea demontabila, care se poate monta simplu, cu ajutorul suruburilor. In cazul in care nu iti mai place, sau vrei sa o montezi in alta parte, o poti demonta la fel de simplu.

Pergola metalica este foarte rezistenta, putand fi acoperita cu materiale mai grele. Cumperi o data si o ai pentru totdeauna!

 • Pentru ca exista foarte multi producatori, iti recomandam sa bifezi aceste criterii inainte de a cumpara o pergola pentru gradina ta: 
 1. Rezistenta Structurii: sa fie din metal
 2. Sa fie demontabila 
 3. Raport calitate/pret 
 4. Montare usoara

 Daca planuiesti sa creezi un decor de poveste, in care sa iti petreci zilele calduroase de vara ce vor urma, acesta este accesoriul potrivit!

Fast Metal iti ofera transport rapid in toata Romania, iar pergola Multi Smart poate fi livrata cu lungimi de pana la 24m sau chiar mai mult! Pe tronsoane din 1.5 m in 1.5 m

De ce sa-ti cumperi Pergola de la Fast Metal?

 1. Structura este bine ramforsata (2mm grosime)
 2. Poate fi adaptata in functie de ideile clientului
 3. Include un strat de grund pentru protectie
 4. Talpile se prind  in beton cu conexpanduri
 5. Livrare rapida
 6. Montare cu ajutorul suruburilor
 7. Pret avantajos, in functie de proiect
 8. Clientul isi poate vopsi structura pergolei in orice culoare doreste 🙂